Kjøps- og salgsvilkår

Juridisk navn: SAVAI DESIGN AS

Org nr: 917 235 538

Telefonnummer: 92 44 42 73

E-postadresse: Savaidesign@outlook.com

Innledning

Kjøp fra selger er regulert av nedenstående standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over internett. Med forbrukerkjøp menes her salg av vare til forbruker som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet, og når selgeren opptrer i næringsvirksomhet med salg av varer over internett. Disse alminnelige salgsbetingelsene har anvendelse på alt salg fra Savai Design AS så lenge ikke annet er skriftlig avtalt partene i mellom.

Frakt

Fri frakt ved kjøp over kr 1000 på alle varer som kan sendes som servicepakke, men større varer som må sendes som stykkgods må avtales ved bestilling.

Priser

Alle priser oppgitt i nettbutikken er inklusiv merverdiavgift. Totalkostnaden for varene vil fremkomme før bestilling og eventuelle fraktkostnader vil fremkomme før handelen er fullført.

Fraktpriser på større leveranser som møbler må avklares spesielt ved forespørsel.

Levering

Normalt sendes alle ordre innen 24 timer, med unntak av helgene. Leveranse ved kjøp av møbler og dekor som er bestillingsvarer må avtales med hver enkelt kunde.

Forventet leveringstid på møbler er ca 3 uker med forbehold om at varen er på lager i Amsterdam.

Ordre

Mottatt ordre er bindende.
Ved bestilling, godtar du automatisk våre betingelser.

Ved bestillingsvarer er avtalen bindende så snart bestillingen er lagt inn hos Savai Design.

Angrerett

Som forbruker har du i henhold til Angrerettloven 14 dagers ubetinget angrefrist når du handler hos Savai Design AS. Det betyr at dersom du angrer kjøpet ditt, kan du returnere varen innen 14 dager etter at du mottok den og vil få hele salgssummen refundert. NB! Gjelder ikke bestillingsvarer. Hele returkostnaden skal, i henhold til Angrerettloven, dekkes av forbrukeren selv. Varen som returneres må være pakket slik den ble sendt, og i vesentlig samme stand som da du mottok den.

Savai Design AS er forpliktet til å tilbakebetale hele kjøpesummen innen 14 dager fra den dag varen eller henteseddel ble mottatt eller varen er stilt til Savai Design AS sin rådighet.

Fyll ut angreskjemaet og returner dette sammen med varen.  

Varer returneres til: Savai Design AS, Kongens gate24, 6002 Ålesund.